Stödverksamheten är tillfälligt stängd.

Vi finns på Kik, Snapchat, Skype, mail, telefon och chatt. Du kan också komma och träffa oss i vår samtalsmottagning i Stockholm.

Vi finns till för dig som är 15-25 år, hbtqi-person och som har erfarenhet av, eller funderingar kring, sex mot ersättning. Du kan alltid vara anonym när du pratar med oss. Du kan bo vart som helst i landet.

Säg till om du vill ha kontakt på något annat språk än svenska eller engelska. Då kan vi försöka ordna telefontolk.

Kontakta oss

Hör av dig om du vill boka en samtalstid eller ställa en fråga. 

Mail: pegasus@rfslungdom.se

Anonym chatt: pegasus.se torsdag kl 15-17.

Om du arbetar med unga och har funderingar kring sex mot ersättning – hör gärna av dig till oss via mail så återkommer vi till dig samma vecka.

Hur kan du samtala med oss? 

Chatt

Pegasuschatten finns här på hemsidan och vi kan prata med dig under chattens öppettider som är torsdagar kl. 15-17.  Chattfliken är den lila fliken som du hittar längst ner till höger här på hemsidan.

Kik

På Kik har vi som jobbar med Pegasus Råd och Stöd varsin användare. Det finns också en användare för Pegasus Råd och stöd. Du kan boka tid för att chatta eller ha video-samtal med oss på Kik. Kik-appen hämtar du hem från Google Play eller från App Store.

Snapchat

På Snapchat har vi som jobbar med Pegasus Råd och Stöd varsin användare. Det finns också en användare för Pegasus Råd och stöd. Du kan boka tid för att ha video-samtal, telefonsamtal eller chatta med oss på Snapchat. Snapchat-appen hämtar du hem från Google Play eller från App Store.

Skype

På Skype har vi som jobbar med Pegasus Råd och Stöd varsin användare. Du kan boka tid för att ha video-samtal, telefonsamtal eller chatta med oss på Skype. Skype-appen kan du ladda ner online.

Telefon

Vi kan boka in en tid för att ha samtal över telefon.

Fysiskt möte

Du kan komma till oss på vårt kansli i Stockholm för samtal.

Under covid-19/corona så bokar vi inga fysiska möten. Men vi ses gärna på telefon, chatt, video eller mail.