Hur kan jag som yrkesverksam arbeta för ungas bästa i frågor om sugardejting? Vad säger lagstiftningen? Och hur kan jag som vuxen professionell ge ett bra stöd och bemötande till unga som säljer sex?


Pegasus Råd och stöd erbjuder under år 2020 gratis utbildningar om sex mot ersättning för dig som i ditt arbete möter unga – t.ex. du som arbetar som socialsekreterare, skolsköterska, barnmorska på ungdomsmottagning eller som arbetar med unga på HVB-hem.


Utbildning på distans

Vi anpassar oss till det rådande läget genom att erbjuda utbildning på distans. Just nu kan vi erbjuda utbildning via Zoom och Skype. Ni som deltagare behöver inte skaffa ett konto för att kunna delta i tjänsten. Om din arbetsgivare hellre ser att vi använder en annan lösning som exempelvis Teams, kontakta oss så tittar vi på den möjligheten också. 

Oavsett om ni vill ha utbildning online, på plats i en fysisk lokal eller önskar mer information våra utbildningar är ni välkomna att kontakta oss via intresseformuläret längst ned. 

Pegasus utbildningspaket

I våra utbildningar ingår en olika ämnen och fokusområden och vi kan skräddarsy helt efter era behov och önskemål, både avseende innehåll, längd och plats!
Frågor vi bland annat kan prata om är:

Juridik

Forskning

Grooming och sugardejting

Bemötande och verktyg

Viktiga begrepp

Ungas egna röster

En person med kort mörkt hår har på sig gul jacka och gul keps. Hen står med ryggen mot oss och håller en mobil i sin hand som hen tittar ned på.

RFSL Ungdoms projekt Pegasus Råd och stöd har flera års erfarenhet av att arbeta med unga hbtqi-personer som har erfarenhet av sex mot ersättning. Vi har gedigen kunskap kring behov, bemötande och stöd.

För mer information och för att skicka en intresseanmälan, klicka här nedanför.

Välkommen att kontakta oss!