Pegasuschatten är vår anonyma chatt som har öppet en gång i veckan. Där kan du som är hbtq-person 15-25 år chatta anonymt med oss om frågor som handlar om sex mot ersättning. Pegasuschatten har funnits sedan 2015 och alla vi som jobbar med den har utbildning och kunskap om de ämnena vi pratar om.

Pegasus Råd och Stöd är vår stödverksamhet för dig som är hbtq-person 15-25 år och har erfarenhet av eller funderingar om sex mot ersättning och vill få stöd i din situation.
På Pegasus Råd och Stöd kan du prata med kurator om dina erfarenheter och känslor. Du kan också få stöd i kontakt med myndigheter, t.ex. Socialtjänsten eller vården.

All vårt stöd utgår från vad personen själv säger att den vill ha stöd med, en del personer vill ha praktiskt stöd i kontakt med myndigheter och andra kanske vill ha tips om var en kan testa sig. Stödet kan en få tillgång till helt anonymt.

Du behöver inte vilja sluta ha sex mot ersättning, vi erbjuder stöd ändå. Ibland kanske en inte ens vet vad en vill ha stöd med, men det kan vara skönt att prata med någon.