Pegasus finns till för dig som är 15-25 år, hbtqia-person (eller funderar på om du är det) och som har erfarenhet av, eller funderingar kring, sex mot ersättning. Du kan alltid vara anonym när du pratar med oss. Du kan bo vart som helst i landet.

Vi tror på unga!

  • Vi tror på alla ungas lika värde – okränkbart och jämlikt
  • Vi tror på ungas berättelser
  • Vi tror på ungas identiteter
  • Vi tror på ungas förmåga att formulera sina behov och uppnå förändring

För kontakt med och stöd från Pegasus, maila oss på pegasus@rfslungdom.se.

Du kan också kontakta oss på Snapchat för stöd: Pegasus RådochStöd

Vad kan vi göra?

Ibland kan det vara skönt att prata med någon om sina upplevelser och känslor, sin livssituation och saker som man har varit med om. Du behöver inte vilja förändra någonting i ditt liv för att prata med oss. Men om du vill förändra någonting i ditt liv stöttar vi dig i det. Du behöver heller inte veta vad du vill när du träffar oss. Vi kommer tillsammans fram till vad du behöver och hur vi kan hjälpa dig i det. Vi finns här för dig och står på din sida.

Ibland vill personer ha vår hjälp att kontakta socialtjänsten, Migrationsverket eller andra myndigheter. Det gör vi inte utan att först ha formulerat ett avtal med dig, så det är klart och tydligt vad vi ska och inte ska göra. När man ska göra sådana saker kan det vara svårare att vara anonym, men inte omöjligt.

Du bestämmer & anonymitet

Du bestämmer hur mycket och vad du vill berätta om dig själv.

Hos Pegasus kan du vara anonym, vilket innebär att du inte behöver säga ditt namn, din ålder eller var du bor. Men om du vill berätta sådan information får du såklart göra det. Du bestämmer själv vad du vill berätta och prata om. 

Det vi kan hjälpa dig med beror på det du väljer att berätta för oss.

Du bestämmer vad du vill berätta för oss. Du kan berätta allt här. Vi lyssnar och stöttar. Vi har lång erfarenhet av att prata med unga hbtqia-personer om saker som kommer upp i livet.

Vad du berättar om dig själv hänger ihop med vad vi kan hjälpa dig. Läs mer om vår integritetspolicy och hur du kan surfa mer anonymt här.

Kontakta oss

Hör av dig om du vill ha stöd, eller om du vill har några frågor du vill ha hjälp med.

Maila oss på: pegasus@rfslungdom.se 

Du kan också kontakta oss på Snapchat för stöd: Pegasus RådochStöd

Om du arbetar med unga och har funderingar kring sex mot ersättning – hör gärna av dig till oss via mail så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet.